Mode-student wordt Vitalis Topper 2014

Vrijdag 25 april 2014 -

Studente aan de opleiding Medewerker design van de Mode-afdeling van het Vitalis college is op donderdag 24 april uitgeroepen tot Vitalis Topper 2014.

Ieder jaar organiseren de mbo-colleges van ROC West-Brabant een Topper Verkiezing onder hun studenten. Ieder college is vrij om de verkiezing naar eigen inzicht te organiseren. Binnen Vitalis college krijgen docenten, opleiders, mede-studenten en relaties vanuit het werkveld de mogelijkheid om een Topper aan te melden.

Ook dit jaar ontving de jury weer veel aanmeldingen. In totaal werden 16 studenten voorgedragen. Vanwege de grote belangstelling heeft de jury een voorselectie gehouden en werden 8 studenten officieel genomineerd. Helaas kon een van de genomineerde studenten niet aanwezig zijn op de verkiezingsdag en dus gingen 7 studenten met elkaar de strijd aan.

De verkiezingsdag begon met een lekkere lunch, gevolgd door een korte kennismaking met de juryleden. aansluitend gingen de studenten met alle juyleden een persoonlijk gesprek aan. Om 15.30 uur verzamelden vrienden, bekenden én de personen die iemand hadden aangemeld zich in de aula van Vitalis locatie Nieuwe Inslag. Om 16.00 uur ging hier de feestelijke uitreiking van start.

Alle personen die een Topper hadden aangemeld, hielden een korte presentatie waarom hun student zo'n Topper is. Op basis van deze verhalen en de gesprekken die de jury had met de genomineerden, heeft de jury Ivana Colic uitgeroepen tot Vitalis Topper 2014. Zij mocht een cheque in ontvangst nemen van Euro 750,-

Vitalis Topper Ivana Colic is aangemeld door haar stagebegeleider Nicole van Ossewaarde. Zij loopt stage bij Jan van Trier, een onderneming die kinderkleding in- en verkoopt. Ivana vertegenwoordigt in september 2014 het Vitalis college bij de ROC Topper Verkiezing.